CLAIRE WERKT, PASSIE VOOR mENSEN & RESULTATEN

CLAIRE in Napels.2.jpg

 

Eenvoudig contact

Niet vijf dagen wachten op een antwoord. Of eerst langs de telefoniste zien te komen. Uw brieven in tweevoud versturen. U kunt gewoon bellen. Mailen. Appen. Via LinkedIn contact zoeken. Wat u het prettigst vindt. En u krijgt snel antwoord, meestal dezelfde dag nog. Claire houdt van duidelijkheid en service. U bent klant, en zo wordt u ook behandeld. Lekker ouderwets dus. Maar met moderne middelen.

 

What you see is what you get

Claire is van '68. Werkt ruim 25 jaar als zelfstandig consultant, trainer, coach. Ze heeft behoorlijk wat gezien. Wat mensen activeert en stimuleert. En wat mensen minder prettig vinden en waar zij minder goed op reageren. Die ervaring deelt zij graag met u. Ze is iemand van uitersten. Empathisch en op resultaat gericht. Vrolijk en serieus. Respectvol en uitdagend. Praktisch en idealistisch. Observerend en ondernemend. Motiverend en confronterend. Al deze kwaliteiten zet ze in om uw werkpraktijk vanuit meerdere perspectieven te bezien en u te helpen het beste uit uw mensen te halen.

 

NLP als verandermethodiek

Claire Werkt maakt sinds 1998 gebruik van de uitgangspunten van NLP om diepgaande verandering bij mensen te bewerkstelligen. NLP is geen hocus locus. Het is geen Emile Ratelband. NLP is een communicatietechniek, die de taal als aanknopingspunt hanteert om het probleem achter het probleem te analyseren. Een positieve instelling en een geloof dat elk mens hulpbronnen in zich draagt voor positieve verandering, zijn voor Claire Werkt uitgangspunt van werken. Met Claire is het hard werken,  maar daar krijgt u veel energie, resultaat en voldoening voor terug. 

 

Duurzaam resultaat

Streven naar duurzame waarde is belangrijker dan het streven naar een eenmalig succes.

Alle programma’s van Claire Werkt zijn erop gericht om op langere termijn waarde te leveren en het (werk)leven van mensen positief richting te geven. Dat betekent dat Claire soms gebruik maakt van werkvormen die afwijken van ‘de standaard’. Zo werken we bijvoorbeeld meestal niet met coachingssessies van een uur, maar van minimaal 2 uur (management coaching), en soms wel 3 of vier uur (uitvalpreventie). Omdat we erin geloven dat we daardoor een veel beter gesprek voeren met mensen. Vanuit werkelijk contact en aandacht voor wat mensen drijft en tegenhoudt kan duurzame verandering ontstaan. 

Zakelijke roots

Claire Werkt helpt organisaties op het snijvlak van mens en bedrijfsvoering.

Na het gymnasium en een voltooide studie bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, startte Birgitte de Keijzer in januari 1993 als zelfstandig ISO-consultant. In die periode was er veel vraag naar kwaliteitsverbetering en Birgitte had in de VS onderzoek gedaan naar de implementatie van kwaliteitssystemen. Dit bleek een goede keuze. En het begin van haar carrière in de ISO9001-certificering, waarbij zij vele MKB-bedrijven van binnen en van buiten heeft gezien, geadviseerd en beoordeeld. Zij zag hoe het moest, maar ook hoe niet. Wat werkte en wat niet. En die inzichten deelt zij graag met haar klanten.

Gedreven door haar interesse voor menselijke motivatie en interactie werd zij in 1998 Master Practitioner NLP en in 2006 gedrags -en drijfverenconsultant. In 2008 doopte zij haar bedrijf om van Bureau Keiso naar Claire Werkt vanuit de overtuiging dat mensen in een organisatie, nog meer dan systemen, essentieel zijn voor het succes ervan. Haar aandacht werd verlegd van consultancy naar coaching en training. En zo helpt zij organisaties op het snijvlak van mens- en bedrijfsvoering, en traint zij individuen en teams in het verbeteren van hun performance. 

Elke klant is daarbij voor haar een bijzondere, een speciale. Zij helpt hen stralen. Opnieuw. Of nog meer. Vandaar de naam. Claire Werkt. Werkt écht.

where attention goes, result shows

Sterk netwerk

Claire Werkt beschikt over een breed netwerk van professionals. Prettig wanneer u meerdere disciplines of meerdere personen nodig heeft om uw probleem aan te pakken. Hierdoor verzekert u zich ook bij (zeer) grote opdrachten altijd van passende oplossingen en continuïteit van uw project. En welke trainer, coach of consultant u ook ontmoet via Claire, zij hebben allen dezelfde bevlogenheid voor uw mensen & resultaten. Daar mag u op vertrouwen. 


 

Publicaties

Birgitte was nauw betrokken bij de ontwikkeling van twee internationale managementsysteemnormen ten behoeve van het duurzaam realiseren van resultaten in een kantooromgeving:

  • CPMS-Standard (ISBN 978 90 808 8114 3) 
  • CMS Standard (ISBN 978 90 808 8113 6)