3. beach-frame-hand-615472.jpg

Succes

zonder Stress

editie 25 juni 2018  

 

 

workshop succes zonder stress

"Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats,maak plaats ..." Dit thema horen we de laatste tijd steeds vaker terugkomen in onze trainingen. Vooral bij ambitieuze vrouwen. Herkenbaar? Ben jij ook altijd aan het rennen en vliegen?

Elke drukbezette manager die meer energie wil overhouden, zou dit cadeau aan zichzelf moeten doen!

Je hebt een veeleisende baan als leidinggevende en een druk privéleven. Met soms bovenmenselijke inspanning plan je alles wat er nog gedaan moet worden en wil je niets over het hoofd zien. Je bent tenslotte eindverantwoordelijk. Je kunt veel en je doet ook veel. Meestal gaat dat goed, maar er zijn van die dagen ...

De 1-daagse workshop Succes Zonder Stress is bestemd voor vrouwelijke leidinggevenden die hun batterij weer helemaal willen opladen. Met compassie en humor gaan we op zoek naar jouw blinde vlekken op het gebied van energiemanagement zodat je resultaten kunt blijven halen zonder jezelf te verliezen!

Wij bieden jou een exclusief verzorgde dag in een inspirerende stoere omgeving waarin de focus geheel gericht is op jóu. Niet op je medewerkers, je leidinggevende of je gezin, maar op jou. Waar ruimte is voor leren en ontspanning. Leren van en mét andere vrouwelijke leidinggevenden. Zodat jouw lange termijn effectiviteit en souplesse vergroot worden en je de volgende dag weer verfrist en vol energie aan de slag gaat!

 

WIL JE OOK meer energie? BlokkeEr 25 juni in je agenda en KOM ook! 

Want op 25 juni aanstaande geven wij weer een workshop Succes Zonder Stress. Wil je meer weten? Vul dan onderstaand je gegevens in, dan mailen wij graag je de workshop brochure toe. Direct inschrijven kan natuurlijk ook, klik dan hier. Wel geinteresseerd maar kan je de 25ste niet? Geef het even aan in de opmerkingen van het formulier.

Naam *
Naam

De PDF-brochure is bedoeld voor geïnteresseerde deelnemers, voor collega's of leidinggevenden om een beter beeld te krijgen bij het programma, de trainer en de kosten en de voorwaarden. De brochure ontvang je vanzelfsprekend vrijblijvend. In de PDF staat ook een link om je in te schrijven. 

 

Privacy

We vinden jouw privacy erg belangrijk en wij zorgen ervoor dat de persoonsgegevens die jij met ons deelt zorgvuldig worden behandeld en niet ter beschikking worden gesteld aan derden. Met welk doel verwerkt Claire Werkt persoonsgegevens?

  • Om jouw informatie aanvraag te kunnen behandelen
  • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om de dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
  • Om goederen en diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je eventueel hebt aangemeld