OOPS, daar ging iets niet goed!

De pagina waar u naar zocht bestaat niet. Of niet meer. Heeft u het adres rechtstreeks ingetypt? Check dan nog eens of refresh de pagina. Mocht het probleem blijven, hebben wij wellicht een foutje gemaakt. Onze excuses. Misschien dat u hieronder vindt wat u zoekt, of anders bovenaan de pagina via het menu.

 
 

NOG SUCCESVOLLERE TEAMs

Goed gekwalificeerd, gemotiveerd en gemotiveerd personeel helpt u bouwen aan uw toekomst.

Iedereen weet dat communicatie het sleutelwoord vormt in samenwerking binnen teams, maar in de praktijk blijkt dat niet altijd eenvoudig. Clairewerkt helpt mensen oog te hebben voor elkaars kwaliteiten en teams duurzaam effectief te laten samenwerken. Inzichtelijk. Motiverend. En met blijvend resultaat.

Meer weten over het verbeteren van uw teamprestaties?
>>

Houdt goed personeel aan boord: 4x4 back on track

Gezonde organisaties hebben sterke individuen nodig. Claire Werkt staat voor personeelsretentie, duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling. Het programma 4x4 Back on Track is speciaal ontwikkeld om kostenefficiënt uitval van uw personeel voor te zijn..

Wilt u ook onnodig hoge kosten voor ziekteverzuim voorkomen?
>>
 

 

METEN=WETEN

Om doelgericht gedrag te optimaliseren maakt Claire Werkt gebruik van bewezen assessment tools op het gebied van gedrag, drijfveren en sales. Weten waar je staat is weten waaraan je moet werken.

Deze instrumenten worden zowel op individueel- als op organisatieniveau succesvol ingezet als zorgvuldige versneller in verandertrajecten en selectieprocedures.

In korte tijd ook meer inzicht in de competenties en drijfveren van uzelf, uw medewerkers of uw team krijgen?
>>

 

 

 

 
 

Claire Werkt gelooft dat het beste uit uw mensen halen niet ingewikkeld hoeft te zijn

Waar staat Claire Werkt voor?
>>