Meten = Weten 

Zelfinzicht als vertrekpunt voor coachingstrajecten en trainingsprogramma's van Claire Werkt. Da's logisch. Want wie jarenlang in de commerciële sector als adviseur en assessor heeft gewerkt, weet hoe belangrijk het is om een nulmeting uit te voeren. Pas als je begrijpt waar je staat en voor ogen hebt waar je naartoe wilt, kun je de weg ernaartoe vormgeven. Assessment als waardevol en betrouwbaar fundament voor elk verandertraject.

 
Download-PPA.gif

Inzicht in gedrag en Emotionele intelligentie

"Wat deze gedragsanalyse dit interessant zeg. Dit had ik jaren eerder over mezelf en mijn collega's willen weten". 

Een veelgehoorde opmerking tijdens teamtrainingen en persoonlijke coachingstrajecten. En begrijpelijk. Want voor velen vallen er puzzelstukjes in elkaar. Men snapt opeens waarom het met sommige collega's prettig samenwerken is en die naaste medewerker steeds in de irritatiezone zit. Men leert hoe medewerkers eenvoudiger aan te sturen zijn wanneer bekend is, welk profiel zij hebben. Gedragsanalyses en drijfverenanalyses  zijn verhelderend. Bemoedigend. Confronterend. Leuk om te lezen en ook altijd: gericht op verbetering en ontwikkeling.

De uitkomst van deze analyse gaf verbazingwekkend scherp mijn persoonlijkheid weer. Ik kreeg duidelijk inzicht in zowel mijn sterke eigenschappen en mijn aandachtspunten. Daarbij gaf Claire Werkt ook goede adviezen hoe ik mijzelf kan ontwikkelen.
— R. Rozendaal, belastingadviseur/estate planner Worrel & Jetten
TEIQue_SF_Sample.jpg

De profielen vormen een krachtig beoordelings- en veranderinstrument en worden bijvoorbeeld ingezet bij:

  • performanceverbetering van individuen en teams
  • teambuilding
  • terugdringen van verzuim
  • werving- en selectievraagstukken
  • outplacement en re-integratie

Al sinds 2006 werken we naar volle tevredenheid samen met  TSI Succes Insights Benelux voor de levering van gedrag- en drijfverenprofielen. En sinds 2015 werken we ook met de instrumenten van Thomas International, zoals de PPA (persoonlijke profielanalyse), de Teamanalyse, de GIA (meet leervermogen), de TEIQ (meet empatisch vermogen), Functieprofielen, en 360 graden feedback. De tools van TSI  en Thomas Int. zijn betrouwbaar en valide, praktisch en handzaam. Gebaseerd op jarenlange management development ervaring en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gedrag, mens en omgeving. 

'Het beste naar boven te halen in mensen, teams en organisaties' is hun motto. Mooi toch. Samen werken aan dezelfde missie.

 

Zelf eens een PPA van Thomas International inzien?

Dat kan. Klik hieronder om één van de voorbeeldanalyses te downloaden. Of klik hier voor een kort totaaloverzicht van de analyses van Thomas International.