CASES

Als opdrachtgever wilt u waar voor uw geld. Weten met wie u in zee gaat. Niets is duidelijker dan een aantal voorbeelden uit de praktijk. Download hieronder recente cases van Claire Werkt voor 'de Bank', 'het Productiebedrijf', 'de Netwerkintegrator' en 'de Sportbond'. 


 

Coaching en training worden vaak gezien als luxe diensten. Diensten die we eigenlijk niet nodig hebben, en alleen inschakelen als we geld over hebben of de nood zo hoog is dat we eigenlijk niet anders kunnen. Logisch. Lijkt het. Want we kunnen ons geld maar een keer uitgeven en als rechtgeaarde Nederlander willen we waar voor ons geld! De resultaten van coaching en training lijken niet tastbaar. En zo blijft deze vorm van dien- stverlening in de softe hoek hangen.

Maar is het werkelijk waar dat de resultaten van deze activiteiten niet gemeten kunnen worden? En klopt het dat coaches en trainers slechts tot nut hebben om hun cliënten zalvend toe te spreken, hen te pamperen en de betalende werkgever met hoge rekeningen op te zadelen?